Am debutat cu dreptul!

Mulți fani ai sportului cu mingea mică au venit în Sala Polivalentă la primul meci al rosso-nerilor, amicalul cu Poli II Timișoara.

 Antrenată de Marcel Vulpe, noua echipă a orașului a fost prezentată publicului spectator, iar apoi a susținut un joc de pregătire în compania formației secunde a Politehnicii Timișoara. Rosso-nerii s-au impus cu 33-30, după ce la pauză scorul era egal, 16-16, astfel că au pășit cu dreptul. CSM, cu o mulțime de tineri în teren, a arătat promițător, băieții au emanat elan, entuziasm și sete de performanță. Performanță pe care Reșița handbalistică a cunoscut-o în ultimii ani. Proiectul gândit de vicele Dacica și Dorinel Gurbină, omul care va conduce secția de handbal a CSM-ului, e unul cu bătaie lungă, motiv pentru care clubul are formate deja trei grupe de juniori, iar pentru alte două se fac selecții.

Revenind la echipa de seniori, trebuie spus că aceasta se bazează în mare parte pe tineri crescuți la Liceul Traian Vuia din Reșița sau la Academia Adrian Petrea. Lor li se alătură și câțiva jucători cu experiență, cum ar fi Sebastian Pîrvan și Marius Grozăvescu. Din lotul pregătit de Marcel Vulpe, Radu Bote și Cristian Ionescu mai fac parte: Ovidiu Dumitru, Andrei Pascari, Gabriel Boşca, Alexandru Ilie, Alexandru Ion, Vuița Boban, Alexandru Vulpe, Andy Sămînţă, Snezan Radoslavlevici, Raul Heimbach, Raul Bote, Antonio Gîrban, Denis Barbu, Stefan Drăgan și Claudiu Melen.

Lasă un răspuns